EHBO (Nederlandse Rode Kruis)

Sta je er wel eens bij stil hoe je moet handelen bij een ongeval? Bij een reanimatie? Hoe je een beroerte herkent, of moet handelen bij onderkoeling? Of het nu gaat om een uitgebreide 2-daagse EHBO opleiding, een cursus Eerste Hulp bij Sport Ongevallen, Eerste Hulp Aan Kinderen of een andere (Rode Kruis gecertificeerde) training, bij Gelderland Medical ben je aan het juiste adres.

Je leert o.a. reanimeren met en zonder AED, hoe te handelen bij verstikking, letsel aan botten en spieren, vergiftigingen, brandwonden, lichte en ernstige bloedingen, omgaan met verdenking van nek of wervelletsel, ga zo maar door. Door snel en adequaat te handelen zullen de overlevings en herstel-kansen van een slachtoffer vele malen groter zijn, zeker wanneer de hulpverlener in het bezit is van een EHBO-certificaat.

Alle Eerste Hulp-cursussen die door Gelderland Medical instructeurs worden gegeven, zijn Nederlandse Rode Kruis gecertificeerd. Dit is hét waarmerk voor gedegen trainingen van professionele, vakbekwame instructeurs. 

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de verplichte herhalingscursussen voor het geldig houden van je certificaat.     

Dit doen we op jouw (bedrijfs-) locatie, of op onze eigen trainings-locatie in Ophemert.

Prijs: €160 excl. BTW, inclusief certificering. Groepstarief en training op locatie op aanvraag.