Even voorstellen

Mijn naam is Henry Zeeman, eigenaar van Gelderland Medical.

Na jarenlang gepassioneerd hulpverlener te zijn geweest, met een voorliefde voor Acute Zorg, is het plan geboren dit te combineren met een andere passie: kennisoverdracht. Na het volgen van instructeursopleidingen in o.a. Eerste Hulp, Acute Zorg, bedrijfshulpverlening en catastrofale bloedingen heb ik opleidingscentrum "Gelderland Medical" opgericht. Wij verzorgen, als opleider en organisator van het Nederlandse Rode Kruis, nagenoeg alle trainingen en cursussen op het gebied van Eerste Hulp. Gelderland Medical is officieel opleider en examenbureau voor NIKTA opleidingen in de Acute Zorg, Acute Zorg voor kinderen, BHV en Levensreddend Handelen.  Tevens kunt u bij Gelderland Medical terecht voor NRR reanimatie-trainingen en BHV (herhalings-)trainingen. Een groot deel van onze trainingen verzorgen we desgewenst bij onze klanten op locatie.Mijn naam is Saskia Feenstra, Hoofd Opleidingen bij Gelderland Medical.

Naast mijn werkzaamheden als HBO verpleegkundige heb ik enkele jaren zeer frequent als evenementenhulpverlener gewerkt voor een grote landelijke organisatie. Door dit werk ben ik in contact gekomen met Gelderland Medical. Sinds 1 november 2023 ben ik aangesteld als Hoofd Opleidingen, vanuit deze functie draag ik zorg voor de inhoud en kwaliteit van onze maatwerktrainingen. Per 1 februari 2024 gaan wij opleiden en certificeren onder de vlag van CIBOT en zal ik als Basic First Responder Instructeur zorg gaan dragen voor de Levensreddende Eerste Hulp trainingen, behorende bij de CIBOT BHV opleiding. Tevens zal ik de NRR reanimatie-trainingen gaan verzorgen en ben ik verantwoordelijk voor de opleidingsplanning van Gelderland Medical.


Mocht u informatie wensen met betrekking tot onze trainingen of de mogelijkheden deze op uw locatie te verzorgen, schroom dan niet, en neem (via het contactformulier of telefonisch) contact met ons op. We staan u graag te woord.