Nieuwe berichten in ons gastenboek worden eerst door ons gecontroleerd, het kan dus even duren voor ze zichtbaar zijn. 

Gastenboek

Emma van Hattem
22-02-24 09:11:31
Dit is al de tweede BHV-cursus die Henry voor ons heeft verzorgd. Hij brengt de informatie altijd helder over en zorgt ervoor dat iedereen begrijpt wat er moet gebeuren in een dergelijke situatie en wat de reden daarachter is. De hele cursus afgestemd op onze wensen en op de situaties waarin wij de kennis moeten toepassen. Volgend jaar weer!
Ineke Ineke Matthesius
31-03-23 14:25:51
Henry heeft twee keer bij ons op school een reanimatiecursus verzorgd. Alle deelnemende leerkrachten zijn erg enthousiast over de inhoud en ook over de manier waarop Henry dit gestalte heeft gegeven. Met een vlotte babbel en veel humor, maar toch ook weer op een gepaste serieuze manier heeft hij ons de beginselen van de reanimatie bij volwassenen en, voor ons natuurlijk ook van belang, bij kinderen bijgebracht.
Ook over de afwikkeling achteraf, opsturen van extra informatie en de certificaten zijn we zeer tevreden.
Een aanrader dus.
Bedankt voor deze leerzame en praktische middagen.
Carnita Schurman
05-12-22 10:44:43
Heel fijn dat de BHV cursus toegespitst was op ons evenement. We gaan nu met vertrouwen het evenement in dankzij de duidelijke uitleg van Henry.
TV NIEUW VENNEP Carla van Woerden
27-11-22 18:55:11
Vandaag het 2e deel afgerond van de cursus Basis EHBO , waarbij Henry de docent was.
Het was reuze interessant , leerzaam, tijd was zo om door de fantastische manier hoe Henry het ons allemaal vertelde, ook door de dosis humor die hij er graag in gooit.
Een leuke klik met onze groep, met als resultaat 12 leden van onze vereniging met een certificaat.
Eva Ottenhof
21-10-22 14:54:37
Wij hadden een workshop aan huis over acute zorg aan baby's en kinderen voor een groepje opa's en oma's en buren uit onze kinderrijke straat. De instructeur, Henry, had een mooi programma samengesteld over hoe te handelen in de meest levensbedreigende situaties die vaak bij kleine kinderen voorkomen. Hij bracht de training heel professioneel, helder, humorvol en to the point. En bovendien heel betaalbaar. Een aanrader!
Tonen: 5  10