Nieuwe berichten in ons gastenboek worden eerst door ons gecontroleerd, het kan dus even duren voor ze zichtbaar zijn. 

Gastenboek

Carnita Schurman
05-12-22 10:44:43
Heel fijn dat de BHV cursus toegespitst was op ons evenement. We gaan nu met vertrouwen het evenement in dankzij de duidelijke uitleg van Henry.
TV NIEUW VENNEP Carla van Woerden
27-11-22 18:55:11
Vandaag het 2e deel afgerond van de cursus Basis EHBO , waarbij Henry de docent was.
Het was reuze interessant , leerzaam, tijd was zo om door de fantastische manier hoe Henry het ons allemaal vertelde, ook door de dosis humor die hij er graag in gooit.
Een leuke klik met onze groep, met als resultaat 12 leden van onze vereniging met een certificaat.
Eva Ottenhof
21-10-22 14:54:37
Wij hadden een workshop aan huis over acute zorg aan baby's en kinderen voor een groepje opa's en oma's en buren uit onze kinderrijke straat. De instructeur, Henry, had een mooi programma samengesteld over hoe te handelen in de meest levensbedreigende situaties die vaak bij kleine kinderen voorkomen. Hij bracht de training heel professioneel, helder, humorvol en to the point. En bovendien heel betaalbaar. Een aanrader!
Ken Kruijs
11-09-22 19:22:56
Vriendelijke en ervaren docent die (EHBO) stof op duidelijke wijze weet over te brengen.
Jordy van Boxtel
15-08-22 09:16:32
De EHBO cursus wordt op een hele interessante en onderhoudende manier gehouden door Henry. Hij heeft direct contact met de cursisten en weet de materie helder en begrijpelijk over te brengen. Een goede afwisseling van Theorie en Praktijk; waardoor de dag voorbij vliegt. Een aanrader om hier je EHBO cursus te behalen.